Temareiser

Bali – gudenes og demonenes øy


Bali kalles ”Østens perle”, et paradis med vulkanske fjell, sjøer og elver, risåkrer i terrasser og palmelunder. Du opplever danseoppvisninger, ritualer og seremonier, du hører de særegne gamelanorkestrene. De vakre Legong-danserinner, eller den mer voldsomme Barongdansen med masker og pelskledde uhyrer, kampen mellom det gode og det onde. De hinduistiske guder er svært så reelle her, med makt til å påvirke ethvert aspekt ved livet.

Ingen steder har gjort så sterkt inntrykk på meg som Bali. Selve atmosfæren er spirituell, nærmest mystisk. Folket her er hinduistisk og kommuniserer med den ”andre siden” daglig. Det er stadig festivaler med fargerike, vakre inntrykk på flere plan. Øya er full av templer og smilende mennesker. Hver landsby har sin spesialitet, det være seg steinhuggeri, treskjæring, batikkbilder, sølvsmedarbeider. Alt kan kjøpes for en slikk og ingenting. Tips: ta med en tom koffert!

Reiki fordypning, fellesreiki, indre ro, sol, strand, hyggelig samvær!

 

En ferie med likesinnede på et deilig sted!

Kjempeopplevelse! Ta kontakt!*

 

Kreta - gudenes hage! 

 

Bli med på en deilig tur til det vakre, varme og innbydende Kreta! Under en evig blå himmel, med turkist vann og Zorbas fjell som nærmeste naboer, kan vi nyte stillheten og vennligheten til gudenes gamle yndlinger.


Kurset blir på mitt sted gjennom ti år på Kreta. Stedet heter Stavros, og har Kretas tredje beste strand. Dette er utenom chartertrafikken, her ser vi fremdeles grekere. Deilig, hyggelig sted, passe rolig. Vi får også tid til å dra til den sjarmerende byen Chania en kveld eller to, for å shoppe, kose oss på taverna med mer. Til Chania er det en halv time med bussen. Til stranden er det en liten spasertur. Hotellet er hyggelig med kjøkkenkrok. Det er også en pen hage vi har kurset i.


Påmelding og nærmere info: Reikimester Tove Irene Anderssen,
tel. 996 24 333 kl. 12-13 hverdager. e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.