Terapi

TERAPI og samtale

Alle konsultasjoner kan tas via videolink på messenger. Dette er særlig aktuelt under pandemien. 

Til du gjør det ubevisste bevisst, vil det styre livet ditt og du vil kalle det skjebne. Carl G. Jung.  

Terapi består av samtaler og utvides ofte med å gå innover for å få kontakt med dypere lag av bevisstheten. Dette gjøres for å løse opp og redefinere årsaken til problemer i livet. 

Dette er variasjoner av regresjoner, det vil si å gå tilbake i tiden, til spesifikke perioder, til barndom, også tidlig barndom og til og med til tidligere liv. Det er å belyse ubevisste deler av bevisstheten, for å frigjøre blokkeringer og skader som hindrer fri livsutfoldelse. Det dreier seg ofte om arvede mønstre, reaksjoner på utfordringer, følelser og belastninger. Vi kan vite hva som er problemet og hindringen, men kan ikke gjøre noe med det før vi går til kjernen av problemet. Vi kan reprogrammere oss med å tenke positivt, forvente positive ting og prøve å ta en ny vei, men det er lite effektivt når en ikke går dypere inn i bevisstheten. Det betyr ikke at å tenke positivt er galt. Det er når årsaken til problemer ligger dypere at en kan bli stående fast. Hvis problemer og hindringer ikke stikker dypt, er det jo ikke noe problem. 

Dypere handlings- og reaksjonsmønstre er lært, og de stammer fra foreldre og bakover i tiden. Det kan også være gamle ting, som stammer fra generasjoner bakover, som kan dukke opp igjen. Det som ikke blir bearbeides og bevisstgjort blir videreført til til barna. Det handler om mer enn fight- og flight. Det berører hvordan vi tenker, hvilke muligheter vi har i arbeidslivet, i forhold, i følelseslivet og på alle områder. 

Utilfredshet, misnøye, tiltaksløshet og vonde følelser og tanker, indikerer at en trenger å se innover. Det gjelder særlig når det vedvarer over tid. Når livet føles tomt og meningsløst. Når det som har vært ikke lenger interesserer en.

Hvis det bare er på overflaten er det som sagt ikke noe problem. Å søke adspredelser for å undertrykke det er ofte en dårlig løsning. Det vi ikke vil se og erkjenne, der vi ikke blir bevisst, blir det til andre problemer, ofte helseproblemer, fysisk og psykisk eller andre ting i livet som slutter å fungere. 

Min metode er samtale og å gå innover, gjennom en ledet form for meditasjon. Det er også healing med reikimetoden. Noen ganger bruker jeg tapping i tillegg. 

Vil du prøve dette kan du ringe eller sende en e-post.

Pris pr 45 min. kr 900. Dobbeltime. 1 1/2 time kr 1400 

Det er mulig å ha time med videolink på messenger. Det fungerer utmerket.  

Kvantumsrabatt på 300 pr dobbeltime ved forhåndsbetalt for 5 ganger. Vi kommer dypere inn og mye kan læres ved å gå flere ganger. Anbefales der det er fastgrodde mønstre. Meget effektivt.